Gerelateerde links

De websites die hier gemeld worden hebben een relatie met de inhoud van mijn website. Dat wil niet zeggen dat ik achter al hetgene sta, dat u op die websites kunt aantreffen. Ik verwacht dat u daar zelf over blijft oordelen.

Stichting Warmonderhof
Dit is een opleiding voor mensen die werkzaam willen worden in de biologisch-dynamische landbouw. Er is een dagopleiding voor jonge mensen en een BBL opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) voor mensen die naast de opleiding moeten werken.
http://www.warmonderhof.com

Startpagina voor complementaire economie
Op deze website vindt u allerlei links naar mensen die proberen om de econome te vernieuwen.
http://complementaire-economie.startpagina.nl


Stichting Sleipnir
Deze website is van stichting Sleipnir. Deze stichting probeert de idee├źn van de sociale driegeleding te praktiseren op het punt van kapitaal-neutralisatie. Dat wil zeggen dat vermogen van gemeenschappen via stichtingen ook in gemeenschappelijk eigendom zijn ondergebracht. Het gevolg hiervan is dat personen niet kunnen parasiteren op vermogens die door de gemeenschap worden opgebouwd.
http://www.stichtingsleipnir.nl

Bouwen met mensen
Deze organisatie ondersteund mensen bij het vormen van woongemeenschappen, o.a. door cursussen in gedragen besluyitvorming.
http://bouwenmetmensen.nl

Tom van Gelder
Tom heeft een interessante website gemaakt die gaat over de ontwikkeling van mens en dier tot in zijn skelet en zintuigen. Deze website sluit aan bij mijn inhouden over biografie en over de BD-landbouw.
http://www.dynamisch.nu/feno/1introductie.html

Summer Foundation
Summer Foundation is opgericht op 24 juni 2011. Ze streeft naar een samenleving waarin ieder mens:

  • zich in vrijheid kan ontwikkelen
  • in gelijkheid kan meedenken, spreken en besluiten over alle afspraken, regels en wetten die tussen hem en anderen gelden
  • in solidariteit zijn deel ontvangt van al datgene wat mens en aarde voortbrengen en daaraan ook in solidariteit zijn bijdrage toevoegt
    http://www.summer-foundation.org